Opgelet

Onze wachtlijst wordt digitaal. Alle kandidaat-huurders moeten zich opnieuw online registeren op het centrale inschrijvingsregister. Op dit nieuwe centrale register kan je jezelf registreren voor alle woonmaatschappijen in heel Vlaanderen. 

Je plaats op de wachtlijst voor een sociale woning behouden? 

Je bent verplicht om je online aan te melden, je dossier na te kijken en te bevestigen. Dijledal stuurt je een brief met uitleg. Vanaf de postdatum op jouw brief heb je 30 dagen de tijd om je online aan te melden. 

Opgelet: wie zich niet heeft aangemeld verliest zijn of haar plaats op de wachtlijst. 

Voor meer info, kan je terecht op deze website:www.vlaanderen.be/sociaalhuren

Wat kan je nu al doen?

Bereid je voor om digitaal te kunnen inloggen door ofwel Itsme te installeren of door je identiteitskaart en kaartlezer, samen met je pincode van de identiteitskaart klaar te leggen.

Voor Itsme: Heb je nog geen itsme account? Maak je itsme®-account aan!

Een itsme®-account aanmaken is heel eenvoudig via één van de Belgische grootbanken (BNPPF, Belfius, KBC, ING, Hello Bank of Fintro). Biedt jouw bank deze mogelijkheid niet aan? Dan moet je de itsme®-app downloaden en een itsme®-account aanmaken met je identiteitskaart. Hiervoor heb je een kaartlezer nodig.

Voor identiteitskaart en kaartlezer:

Hou dan je identiteitskaart en PIN-code van de identiteitskaart klaar. Kan je jouw persoonlijke PIN- en PUK-code niet meer terugvinden? Vraag dan je nieuwe codes aan bij je gemeente- of stadsbestuur. Je kan dit best nu al doen, want hier kan enige tijd overgaan.

Lees hier meer nieuws