Nieuws

“Wilt u anderen helpen of hebt u zelf hulp nodig tijdens de coronacrisis? Maak gebruik van 'Leuven Helpt’. De stad helpt om mensen bij elkaar te brengen.

U vindt meer informatie op https://www.leuven.be/corona-helpen.”

 

[Lees het volledige artikel]

Vanaf januari 2020 verandert de Vlaamse regering de huurprijs van jouw sociale woning. Omdat deze wijzigingen nogal ingrijpend zijn, gaven we reeds uitleg via een extra editie van de huurderskrant.  Wil je meer informatie? Bekijk dit filmpje.

[Lees het volledige artikel]

Via deze privacyverklaring willen wij u duidelijkheid geven over hoe wij uw persoonlijke gegevens verwerken. Telkens als wij persoonsgegevens ontvangen, zijn wij verplicht deze te gebruiken in overeenstemming met de gegevensbeschermingswetgeving. 

Lees dit document om meer te weten te komen over wat wij met uw gegevens doen.

[Lees het volledige artikel]

De Vereniging voor Vlaamse Huisvestingsmaatschappijen (VVH) stelt een bijzonder boek voor: Trots op mijn roots – inspirerende verhalen over sociaal wonen. Je leest in het boek verhalen van inspireerde Vlamingen die opgroeiden in een sociale woning. 
Ook acteur Gène Bervoets groeide op in een sociale woonwijk in Antwerpen Kiel. Benieuwd of hij trots is op zijn roots? Bekijk dan zeker zijn videoboodschap.

[Lees het volledige artikel]

Vanaf 25 mei 2018 geldt de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dat is de nieuwe regelgeving voor de bescherming van persoonsgegevens.
Hier alvast een woordje uitleg over hoe we je gegevens gebruiken op deze website. Ook onze huurders, kandidaat-huurders en kandidaat-kopers informeren we over de persoonlijke gegevens die we verzamelen, gebruiken, delen en beschermen.

[Lees het volledige artikel]

Copyright (c) 2020 Dijledal Leuven