Bericht aan de huurders

8/12/2022

Deze maand krijg je als huurder een brief met de huurprijs voor volgend jaar. We geven deze samen met een informatiefolder over de huurprijsberekening. De Vlaamse regering bepaalt de regels rond de berekening van de huurprijs. Die berekening leggen we in onze informatiefolder uit.

Je zal merken dat de voorschotten van de huurlasten gestegen zijn ten opzichte van vorig jaar. Deze stijging is te wijten aan de hoge energieprijzen. Denk maar aan de kosten voor elektriciteit in de gemeenschappelijke delen. Maar jammer genoeg zijn ook andere kosten gestegen. Zo zijn de kosten voor de schoonmaak van de gemeenschappelijke delen gestegen. Maar ook de brandverzekering van het gebouw, de kosten van het onderhoud en de herstellingen van de liften, het onderhoud en nazicht van brandblusapparaten, ventilatie- en branddetectiesystemen,...

Met vragen over je huurprijsberekening kan je terecht bij de dienst verhuring op het nummer 016 25 24 15 of mail naar info@dijledal.be of maak gebruik van onze contactformulier.