Laatste nieuws

Jaarverslag en jaarrekening van 2020

Lees hier het jaarverslag (pdf 218kb) en de jaarrekening (pdf 7,4 mb) van 2020.

 

Waterleidingstraat, Kessel-Lo

Vorig jaar zagen de bewoners van de wijk Casablanca, een woonbuurt in Kessel-Lo, een vertrouwd beeld verdwijnen. Met de afbraak van het  appartementsgebouw Waterleidingstraat gaven we het startschot voor 24 vernieuwbouw appartementen. Klik op de foto. 

Kalender

Een nieuw jaar betekent ook een nieuwe kalender van Dijledal. Net zoals elk jaar krijgen onze bewoners een kalender. Dit jaar staat de kalender in het licht van de nieuwbouw- en renovatieprojecten van de voorbije jaren. Bij elke foto op de kalender staat een QR-code die gelinkt is aan een videofilmpje van de evolutie van het bouwproject. Ben je ook benieuwd naar onze kalender? Hieronder kan je de foto van deze maand alvast bekijken. Ben je ook benieuwd naar het videofilmpje van dit bouwproject? Klik dan op de foto.Kartuizersstraat, Holsbeek

Huurprijsberekening 2021

Wil je meer weten over je huurprijsberekening? Klik dan op onderstaande foto. Onze voorzitter, de heer Stockmans, geeft je via een filmpje wat meer uitleg over deze berekening.  

Dijledal verwelkomt nieuwe huurders

Ben je nieuwe huurder van Dijledal? Dan verwelkomen we je persoonlijk. Omwille van de coronamaatregelen is dit momenteel niet mogelijk. We hebben dan ook een andere manier gezocht om onze nieuwe huurders te verwelkomen.  We hebben een filmpje gemaakt waarin we zoveel mogelijk informatie geven. Klik op de foto om het filmpje te bekijken.