Dag van de Buren

21/03/2024

Op vrijdag 31 mei vieren we opnieuw de Dag van de buren. De stad Leuven doet dit al voor de 15de keer! Doe mee en organiseer een feestje met je buren. Zet gezellig een tafel en wat stoelen op de stoep, in de voortuin of in de hal. Laat de kinderen de straat en de ramen versieren. Vraag je buren iets lekkers mee te brengen en je bent vertrokken. De stad Leuven zet haar bewoners graag op weg met een feestpakket met uitnodigingen, hapjes en drank, stoepkrijt en raamstiften. Vergeet niet om je vóór 13 mei in te schrijven via de website www.leuven.be/dag-van-de-buren.

Zet een bijzondere buur in de bloemetjes tijdens jullie burendrink
Ken je een bijzondere buur in jullie straat, die je wil bedanken of die een pluim verdient? Speciaal voor deze 15de editie deelt de stad Leuven oorkondes uit aan superburen, die je samen met je buren kan afgeven tijdens de burendrink. Vertel waarom je je buurman, buurvrouw, buurgezin,.. wil nomineren voor superbuur. De 15 strafste, grappigste, liefste,.. verhalen worden beloond met een boeket. Een medewerker van de stad Leuven komt op de Dag van de buren langs om je bijzondere buur samen in de bloemetjes te zetten.

Ben je een bewoner van Bierbeek, Boutersem of Oud-Heverlee?
Dan zet Dijledal je graag op weg met een feestpakket. Vergeet niet om je vóór 13 mei in te schrijven via info@dijledal.be. Wil je een bijzondere buur bedanken? Mail ons dan je verhaal (info@dijledal.be) en vertel waarom je je buur wil nomineren. De drie beste verhalen beloont Dijledal met een boeket.