Wat wordt de huurprijs van mijn woning?

Een concreet prijsvoorstel op maat van jouw woning kunnen we enkel doen na een plaatsbezoek.

We bieden onze huurders kwalitatieve woningen aan tegen een betaalbare prijs. De oppervlakte, staat en ligging van de woning beïnvloeden de huurprijs. Daarbij gaan we uit van de vuistregel dat maximaal 1/3de van het gezinsinkomen mag besteed worden aan wonen.

Onze prijzen liggen lager dan op de particuliere markt. Daartegenover staat dat we veel van de administratieve, financiële en juridische opvolging van de verhuring voor onze rekening nemen. Dat betekent dat je als eigenaar veel minder financieel risico loopt. De huurinkomsten zijn gegarandeerd en Dijldal staat in voor de herstelling of vergoeding van eventuele huurschade.

We werken op dit moment aan de best mogelijke dienstverlening voor nieuwe eigenaars. Dijledal zal daarom pas opnieuw woningen inhuren in het voorjaar van 2024.

Indien dit voor jouw verhuurplannen geen bezwaar is, maken we graag een afspraak om samen de woning te bezoeken vanaf januari 2024. Gelieve je contactgegevens en de basis informatie van je woning hier achter te laten, dan nemen we opnieuw contact met je op in de komende maanden.